Door Microsoft geautoriseerde technologie-expert (MCTS)

HTML-klembord Dit rapport geeft een volledig inzicht in het Microsoft MCTS-onderwijs en -accreditatie en leidt rooster op voor p nieuwste wijzigingen op het gebied truck nieuwe Microsoft-engineering- durante werktrends. Home deze referentie te verdienen, kunt u aantonen dat u in staat bent om met succes een bepaalde Microsoft-engineering te implementeren, erop te bouwen, problemen op te lossen en te debuggen, zoals een Windows-besturingssysteem, Microsoft Exchange Variety, Microsoft SQL Equipment durante Microsoft Visible Studio.

Niveau: Een aantal decennia ervaring achieved het implementeren, oplossen van problemen durante het debuggen van een specifieke technologie Markt: IT-professional Form: Microsoft-certificering Overzicht: P Microsoft Certified Engineering Specialist (MCTS)-certificeringen bieden p inspiratie voor Microsoft-certificering. Deze certificeringen zijn gemaakt om uw vaardigheden op het gebied van p kenmerken durante functionaliteit van sleuteltechnologieëdeborah te valideren. U kunt uw kennisniveau weergeven in ééd enkele specifieke engineering, meerdere MCTS-certificeringen behalen om p breedte over verschillende things te laten zien, of bouwen op delaware MCTS om een Qualified Line-referentie te genereren.MCTS-kandidaatprofiel MCTS-prospects zijn in staat om te implementeren, bouwen, probleemoplossing durante het debuggen vehicle een bepaalde Microsoft-technologie.

Waarom gecertificeerd worden? Het behalen truck een Microsoft-certificering valideert uw gevestigde kennis durante kennis bij het toepassen truck Microsoft-services durante -producten durante -oplossingen. Microsoft-certificeringen zijn gemaakt om passend te zijn in p snel veranderende IT-markt truck vandaag en helpen u bij het gebruik truck evoluerende technologieëd, het verfijnen van uw probleemoplossingsvaardigheden durante het vergroten truck uw werkplezier. Of u nu een nieuwkomer bent op het gebied vehicle executive, truck baan verandert of een ervaren IT-kwalificatie bent, het krijgen truck een licentie laat klanten, collega’s en werkgevers zien dat u toegewijd curved aan het verbeteren vehicle uw vaardigheden durante het aangaan truck grotere uitdagingen. Bovendien geeft certificering u het gebruik truck unieke Microsoft Qualified Qualified (MCP)-methoden durante -voordelen, waaronder opties om connected te komen met een geweldig, wereldwijd systeem truck MCP’s.

In het jaar 2016 was delaware bezoekersverklaring Gates tegen uw beslissing om hun tegenstander Slack te kopen, als alternatief wil hij dat het bedrijf Skype voor Bedrijven improviseert. P eerste lancering vehicle Microsoft Groups voor mensen vond plaats in het jaar 2017, durante zeer recent vond de stabiele office licenties kopen 1.2.00.4664 van het product plaats in 2010 in p maand februari. Aangezien we ons realiseren dat de meeste oefeningen voor bedrijfsfuncties worden uitgevoerd in p Office 365-ruimte, is Microsoft Groups een truck delaware belangrijkste onderdelen ervan.

Aan p andere kant produceerde Slack zijn community-look in het seizoen 2013 home Stewart Butterfield. Onlangs heeft Slack in de maand januari vehicle dit seizoen een nieuw emblem geïntroduceerd en er was duidelijk een groot verschil in mening onder netizens around het nieuwe merk, aangezien p meesten van rooster het oude embleem leuk vonden in vergelijking met het gloednieuwe. Slack stelt de klanten in staat om alle nieuwste verbeteringen truck @slackapi te bekijken. Aanvankelijk, in het seizoen 2014, heeft Slack $ 43 miljoen aan financiering voor zijn activiteiten, om het in may 2016 af te ronden met additional financiering truck $ 200 miljoen. daarom zijn er veel chatprogramma’s beschikbaar, tegenwoordig verlopen personeelsgesprekken veel vlotter durante georganiseerder met Troop Messenger. We hadden een groot aantal diepgaande onderzoeken uitgevoerd naar p bronnen vehicle onze concurrenten om u meer inzicht te geven in hun voor- en nadelen achieved uw eerdere blogs around Slack Alternatives, Head versus Slack, Ryver vergeleken achieved Slack.

Met .NET,Gast indienen Microsoft omarmt ook een perspectief, nu around hoe het internet bedrijven efficiënter kan maken en bedrijven aan consumenten kan leveren. P huidige enterprise-opstellingen moeten n-tier-architectuur hebben achieved gevarieerde programma’s en itemontwerpen die achieved elkaar communiceren. De applicaties truck vandaag moeten zo worden gemaakt dat die doeleinden op vrijwel elk program moeten worden uitgevoerd (zoals Breeze